Mnenja

V medijih

  • Dobra domača gostilna mora biti prepoznavna. Imeti mora nekaj, kar druge nimajo. Ali pa to boljše od drugih. Ali pa ravno to, kar imajo druge, toda dobre. Dobra domača gostilna mora biti, skratka, po nečem (dobrem) znana! Tako kot Ančka iz Šenčurja

    — Nedelo, 2009 —
  • Tisto, kar se je v zadnjih desetletjih razvilo v značilno gorenjsko kuhinjo, ima enega svojih vrhov pri Ančki.

    Miha First, siol.net —
  • Ančka je legenda. Vsekakor je ena najbolj obleganih gostiln na Slovenskem. Dolga tradicija izvrstno pripravljenih domačih jedi je prvi razlog. Drugi pa je skorajda popolno izpolnjevanje želja povprečnega slovenskega obiskovalca gostiln – velike porcije, znane jedi (nič eksperimentiranja), hitra postrežba in zmerne cene. Ko smo jih pred dobrimi štirimi leti prvič obiskali, smo jim prisodili štiri sončke in pol

    — Nedelo, 2006 —
  • Ančka je ena najbolj pristnih gostiln na gorenjskem, štruklji se topijo v ustih.

    Minka Rant, odpiralnicasi.com
Back to Top